Віцепрезидент Ниви Бузова: «Час знайти нового інвестора ще є»

Один з керівників бузівської «Ниви» поки не хоче вірити в закриття клубу

Колишній гравець, а нині віцепрезидент «Ниви» з Бузової Владислав Подолянюк прокоментував Sport.ua ситуацію із ймовірним зняттям команди з чемпіонату Першої ліги.

- На жаль, президент «Ниви» Октай Ефендієв дійсно вирішив призупинити фінансування клубу, - каже Подолянюк. - Можливо, звісно, когось зацікавить команда Першої ліги, і в нас зміниться спонсор, але під час таких часів я дуже в цьому сумніваюся.

- Прикро. Посеред сезону, і йшла команда непогано...
- Згоден, парадоксально і боляче.

- Коли ми з вами востаннє спілкувалися наприкінці листопада, ще дійсно й натяків не було?
- Після гри з «Епіцентром»? Тоді ще не було відомо. Я мав свої сумніви і думки, але то були суто мої припущення, не більше. Дійсно, я дізнався про все трошки раніше, ніж весь цей інтернет. Тільки відійшов від цього за кілька днів... Я єдиний, хто розпочинав від А і дійшов до Я, від району до такої вершини... Для мене це туман, якщо чесно, якийсь ступор, апатія, я просто ще не прийняв це. Не знаю, може, якась віра, що все налагодиться, може, з'явиться якийсь інший інвестор. Будемо бачити.

- Ну, а хто шукатиме того інвестора? Навряд чи президенту то треба...
- Можливо, й так. Тут не так, щоб шукати, просто зараз вже піде розголос по Інтернету, можливо, когось зацікавить клуб Першої ліги. Хоча я розумію, що знайти людину чи людей, які захочуть вкласти декілька мільйонів, буде не так і легко. Але, в принципі, час є, можна, чому не спробувати?

- Але гравці вже підуть... Завтра вони отримають документи на руки.
- Ну в нас команда майже з нуля влітку збиралась, тому нічого нового.

За підсумками першого етапу Першої ліги «Нива» з Бузової з 27 очками посіла 4-е місце у групі А. Навесні команда Ігоря Жабченка мала виступити у тій десятці, яка розігруватиме дві прямі путівки до УПЛ і дві перепустки до стикових матчів за право підвищитися у класі.

Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 14:49 9

Вінгер «Челсі» прокоментував своє пошкодження

Коментарі