ФОТО. Перша ракетка Франції розповіла, чому провела відпустку в Антарктиді

Каролін Гарсія підбила підсумок несподіваної поїздки

Перша ракетка Франції Каролін Гарсія підбила підсумок своєї поїздки в Антарктиду.

«Який досвід. Прагнення пізнати себе, відкрити світ, дізнатися про інших, попрацювати над стосунками. Я була дуже емоційна в цій поїздці, сльози радості від краєвидів, що відкрилися переді мною, сльози вдячності. Сльози через момент саморефлексії, цей рік у турі й поза ним був дуже складним, стресовим, «болючим». І іноді повернення до нього - довгий і болісний процес, але він змушує тебе рости як особистість. Ми маємо продовжувати рости.

Я так вдячна за ті дні, за можливість розділити їх з моїм партнером і відкрити для себе це чарівне місце разом, і це залишиться в моїй пам'яті назавжди. Немає слів, фотографії ніколи не будуть достатньо гарні, щоб описати континент Антарктида.

Тіло безперечно посвіжішало завдяки полярному зануренню. Але найголовніше - голова готова приступити до тренувань, щоб почати нову главу, новий сезон», - написала тенісистка в інстаграмі.

Зазначимо, що француженка завершила сезон після виступу за збірну на Кубку Біллі Джин Кінг, де вона програла одну одиночну зустріч і виграла дві парних. У рейтингу WTA вона розташовується на 20-му місці.

Володимир Клепач Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 12:00 0

14–16 травня відбулися матчі 36-го туру чемпіонату Іспанії