Матвій РАЖБА – про перемогу на ЧУ з боксу: «Маленький крок до мети»

Чемпіон Європи з боксу серед юніорів – про перемогу у Львові

Чемпіон Європи з боксу серед юніорів та віцечемпіон Європи серед молоді харків'янин Матвій Ражба прокоментував перемогу в категорії до 80 кг на нещодавньому ЧУ, що пройшов у Львові.

«На кожні змагання я ставлю перед собою найвищі цілі, бо намагаюся бути найкращим. На цю першість країни налаштувався так само - аби завоювати золото. Тому своїм результатом у Львові я задоволений і взагалі задоволений тим рівнем боксу, який демонструю. У фіналі в мене не вийшло реалізувати все, що ми задумали, тому мені цей бій сподобався найменше. Але я впевнений, що в майбутньому з кожним днем буду набирати обертів.

Мої тренери завжди кажуть, що змагання - це свято. Адже після того величезного обсягу роботи, яку ми виконуємо на тренуваннях, бій - найлегша частина процесу. Також, на мою думку, бокс - це мистецтво, а не просто бійка. Тут потрібно думати і постійно винаходити що-небудь нове в рингу. Мені це подобається, і тому в мене відповідний стиль. Попереду в мене дуже багато роботи, перемога на чемпіонаті України - черговий маленький крок до мети. Я налаштований заради неї дуже багато працювати», - сказав боксер.

Зазначимо, що в цій категорії міг виступати Олександр Хижняк, але він прийняв рішення зосередитися на цілеспрямованій підготовці до Олімпійських ігор 2024 року.

Володимир Клепач Джерело: Luckypunch.net
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:20 6

Колишній нападник київського «Динамо» дав прогноз на бій українця проти Тайсона Ф'юрі

Коментарі