СРНА: «У Антверпена був лише один напівмомент у першому таймі»

Спортивний директор «Шахтаря» прокоментував перемогу над «Антверпеном»

Спортивний директор «Шахтаря» Даріо Срна прокоментував перемогу над «Антверпеном» (1:0) у матчі 5-го туру Ліги чемпіонів:

«Важкий матч із перших хвилин. Це найважчі ігри, бо нас влаштовує два результати, а суперника - лише перемога. Хочеш бігти в атаку, але думаєш, щоб не пропустити. Ми говорили про це, хотіли грати на перемогу з перших хвилин. Ми «Шахтар» - завжди проти будь-якого суперника граємо на перемогу.

У другому таймі «Шахтар» менше володів м'ячем? Це точно не наш задум. Ми сіли назад, але вони нічого не створили. Якщо порахувати наші моменти, у нас було ще: 3-4 моменти, 2 поперечини. А вони мали один напівмомент у першому таймі. Тому вітаю команду, вони усі герої. Ми сьогодні грали за «Шахтар» та всю Україну.

Бійка після матчу? Це емоції. Що було в роздягальні? Звісно, ми у такій ситуації живемо, наша країна. Для кожного фана українського футболу це дуже великий крок уперед. Перемога дуже багато означає. Ми заробили очки, пройшли далі, до кінця будемо боротися за вихід у плей-оф ЛЧ».

Микола Степанюк Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 07:12 0

«Атлетіко» – один із головних претендентів на трансфер українця

Коментарі