Христина ДМИТРЕНКО: «Дуже хочеться потрапити в топ-20»

Українська біатлоністка – про свій дебют на Кубку світу

Українська біатлоністка Христина Дмитренко оцінила свій дебют на Кубку світу на етапі в Естерсунді:

«Мій дебют на Кубку світу вважаю добрим. Впоралася із собою, з емоціями. Наразі розумію, що в подальшому можу боротися і буду намагатися додавати у своїх результатах та потенціалі.

Не скажу, що почуваю себе впевнено у плані стрільби. Бувають різні погодні умови, тож не можна бути на 100% впевненою, що відстріляю «по нулях» і буду дуже класно відпрацьовувати на рубежі. Це біатлон, це емоції, гра на дистанції, де можуть тебе психологічно затиснути десь або ж навпаки підняти.

З психологом працювала декілька разів. Але в основному підходжу до стартів, як звикла, без жодних зовнішніх думок та втручань.

Робила аналіз сама для себе, передусім. Індивідуальна гонка - це гонка, де треба підходити тактично, окремий вид мистецтва. Головне тут відстрілятися на нуль та працювати на дистанції.

А дистанція чимала - 15 км, десь треба потерпіти. Це мої другі 15 км у кар'єрі, тому не можу сказати, що все правильно розклала. У мене великий запас по швидкості залишився.

Фінішувала і думаю, що десь могла додати, потерпіти. Але думаю, що нічого страшного, попереду ще будуть такі гонки, і треба буде спробувати агресивніше тримати себе на дистанції.

Хочу пройти сезон під одну лінію, щоб не було спадів у моєму результаті. І хочеться потрапити у топ-20, дуже хочеться. Бо я себе добре почуваю, розумію, що я можу конкурувати».

Нагадаємо, Дмитренко вчора стала 43-ю в індивідуальній гонці. Під час гонки у неї виникла колізія на стрільбищі.

Олег Дідух Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 19:29 10

Лідер мадридського Реала шокує всіх присутніх на церемонії Золотий м'яч 2024

Коментарі