«Вдалий і поганий жереб». У збірній України оцінили Румунію та США

Михайло Філіма розповів про суперників

Капітан жіночої збірної України з тенісу та один з тренерів чоловічої команди Михайло Філіма оцінив жеребкування Кубка Біллі Джин Кінг та Кубка Девіса.

Жіноча збірна у Кубку Біллі Джин Кінг зіграє проти Румунії, а ось чоловічій у Кубку Девіса випала потужна збірна США.

«Лідеркою Румунії є Ана Богдан, на цей момент вона 66-та у світі. Другий номер цієї збірної перебуває вже поза першою сотнею. Також у них є досвідчена гравчиня [Моніка] Нікулеску, яка дуже незручно та нестандартно грає. Вона вміє грати пару. В принципі, з усіх варіантів, які ми могли отримати, це дуже вдалий жереб. Плюс, знову ми будемо проводити домашній матч, але лише номінально. На жаль, гратимемо на нейтральній території».

«США? Я можу від себе сказати, якщо брати рейтинг, я знаю, що у топ-100 світового рейтингу аж 9 чи 10 гравців зі США. Тому вони можуть зібрати три склади, це дуже потужна збірна. Нам буде важкувато з ними боротися. Втім, це спорт, все може бути. Я сподіваюсь, як мінімум, ми будемо грати тим складом, який був на останньому матчі».

«Можливо там будуть якісь невеличкі зміни. Я знаю, що на 90 відсотків матч відбудеться у Вільнюсі на хардовому покритті», - сказав Філіма.

Іван Зінченко Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 16 травня 2024, 17:43 0

Анетт Контавейт цього року стане мамою