У чотирьох гравців Металурга закінчуються контракти

Головний тренер запорізької команди прокоментував ситуацію з можливим відходом кількох гравців

«Металург», який ще влітку грав у стикових матчах за право виступати в УПЛ, невдало провів перший етап нового сезону в Першій лізі. Набравши у 18 матчах 25 очок, запорізька команда показала лише шостий результат у групі Б і навесні змушена буде виборювати місця з 11-го по 20-те.

Водночас у чотирьох футболістів «Металурга» закінчуються контракти: троє з них є гравцями основного складу, а ще один був помітною фігурою в другій клубній команді, що виступає у Другій лізі.

Про те, чи будуть продовжені контракти з футболістами, коли «Металург» планує вийти з відпустки і де збирається проводити збори, кореспондент Sport.ua вирішив запитати у головного тренера команди Володимира Микитина.

«Відповіді на всі ці питання будуть після зустрічі з керівництвом у Запоріжжі наступного тижня. 27 і 28 листопада мені доведеться займатися продовженням тренерської ліцензії в Києві. Після цього будемо зідзвонюватися і вирішувати, коли зустрічатися», - сказав наставник «Металурга».

53-річний Микитин очолює запорізьку команду із серпня 2020 року. До цього колишній захисник збірної України працював із молодіжкою «Зорі».

Дмитро Вербинський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 15:38 6

Український боксер переміг британця у битві за титул абсолютного чемпіона хевівейту

Коментарі