Президент Вереса: «Жодного банкрутства немає. Але клуби в Україні збиткові»

Іван Надєїн розповів про борги клубу

Президент «Вереса» Іван Надєїн розповів про ситуацію з можливим банкрутством клубу, запевняючи, що команда продовжить виступи у чемпіонаті України.

- Ніякого банкрутства немає. Це нормальний процес, який ніяк не позначиться на житті клубу. Загальноприйнята у світі процедура врегулювання кредиторської заборгованості. Футбол - збиткова справа. Абсолютна більшість українських клубів збиткові.

Верес - це публічне акціонерне товариство, яке здає свою аудиторську звітність за міжнародними стандартами. Проходимо комплексний аудит фінзвітності. За три роки діяльності Публічного акціонерного товариства в нас дійсно з'явилася певна заборгованість. Побудували поля. Дійсно, є заборгованість перед підрядником. Але це все врегульовано. Єдиний законний механізм - процедура, в яку ми зайшли. Це не оголошення банкрутства. А процедура, яка буде врегульована в законний спосіб рішенням суду. Це оздоровлення і відновлення. З цієї процедури ми вийдемо без боргів і це буде позитивним сигналом для наших акціонерів. Ознакою, що ми вміємо відкрито працювати з боргами, а не вирішувати це питання під сукном. Впевнений, вартість наших акцій на біржі лише виросте.

Іван Зінченко Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 03:50 30

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років

Коментарі