Президент УЄФА: «Хотів би, щоб Боснія і Герцеговина вийшла на Євро-2024»

Чотири дні тому Александер Чеферін знову зробив цікаву заяву

Президент УЄФА Александер Чеферін 19 листопада під час відвідування матчу відбору Євро-2024 між командами Сербії та Болгарії (2:2) висловився щодо перспектив балканських збірних, зокрема й команди Боснії і Герцеговини, яка 23 листопада за результатами жеребкування стала наступним суперником України в стикових матчах.

Усі найяскравіші моменти доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

«Я радий, що три збірні з цього регіону близькі до того, щоб потрапити на чемпіонат Європи. Сербія, Хорватія та Словенія. Я б хотів, щоб Боснія і Герцеговина та Північна Македонія також потрапили на чемпіонат, але в них немає шансів [напряму]. У Боснії і Герцеговини є вихід у плей-оф, але те, як вони грають... Я б, звичайно, хотів, щоб якомога більше збірних із цього регіону потрапили на чемпіонат Європи», - заявив тоді Чеферін.

Зазначимо, що за місяць до ключового матчу між Україною та Італією Чеферін заявив, що «Італія повинна пройти кваліфікацію Євро-2024, інакше була б катастрофа». У компенсований час матчу за рахунку 0:0 арбітри не поставили у ворота італійців пенальті за фол на Михайлі Мудрику. Україні потрібна була перемога, італійців влаштовувала нічия.

Володимир Клепач Джерело: Sarajevo Times
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 05:51 0

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі