Захисник Полісся переніс операцію, відомі деталі та терміни відновлення

Євген Морозко пропустить близько 10 тижнів

Захисник житомирського «Полісся» Євген Морозко переніс операцію і пропустить близько 10 тижнів.

Відзначимо, що гравець зазнав ушкодження у матчі 14 туру Української Прем'єр-Ліги. Після обстеження у Євгена виявлено складнішу травму, яка потребувала операції.

«Під час матчу з «Металістом 1925» Євгенй Морозко зазнав ушкодження, а саме вивиху плечового суглоба. В травматологічному відділенні міської лікарні №1 вивих було вправлено, втім після проведення МРТ було виявлено пошкодження передньої суглобової губи даного суглоба. Травма такого роду у спортсменів потребує оперативного лікування. В середу, 22 листопада, було проведено оперативне втручання. Стан Євгена наразі в нормі, орієнтовний термін відновлення - 2,5 місяці», - прокоментував травму захисника «Полісся» лікар команди Вадим Попов.

Сам Євген прокоментував свій стан одразу ж після операції 22 листопада.

«Стан нормальний, як це може бути після операції. Щойно прокинувся від наркозу, руку поки не відчуваю. Я вже налаштований на відновлення і, звісно, хочеться якомога швидше тренуватись. Це був важкий вивих, на відновлення може піти до трьох місяців. Але для мене це лише цифри. Я зроблю усе можливе, щоб повернутись. Зараз я три тижні проведу в бандажі, потім реабілітація. Отже, відпустку я проведу в тренажерному залі», - розповів у середу одразу після операції Євген Морозко.

У нинішньому сезоні 30-річний Морозко взяв участь у 6 матчах за «Полісся»: 5 - в УПЛ і 1 - у Кубку України.

Володимир Клепач Джерело: ФК Полісся
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 06:29 6

А після поразки Олександру в рингу кричав, що Усику віддали перемогу через війну...