Промоутер не виключив другу зустріч у ринзі Джошуа і Валліна

Едді Хірн – про перспективи клієнта

Промоутер Едді Хірн, який представляє інтереси колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа, розповів про плани британця, заявивши, що того цікавить поєдинок проти американця Деонтея Вайлдера. Однак поки що на Ентоні чекає бій з Отто Валліном, який запланований на 23 грудня.

«Це має бути угода на один бій, але продовження можливе. Багато людей запитують: «Чому Джошуа не б'ється з Деонтеєм Вайлдером 23-го грудня?» Нам запропонували варіант з Отто Валліном, коли до бою залишалося шість тижнів, і ми прийняли його.

Крім того, звідки ми всі знаємо, що буде далі. Відомо одне точно, що всі хочуть побачити бій Ентоні Джошуа та Деонтея Вайлдера. Умова для цього поєдинку - обидва хлопці мають перемогти 23-го грудня, а ми поки що будемо тихо за лаштунками працювати над угодою. Сподіваюся до того часу, коли Джошуа і Вайлдер переможуть, ми вже матимемо план дій.

Чи є в контракті на бій Джошуа - Валлін пункт про реванш? Так. Навіщо нам це? Тому що Джошуа найбільша зірка в спорті», - зізнався Хірн.

Раніше ексчемпіон світу Карл Фроч спрогнозував Джошуа величезний апсет у бою з Валліном.

Юрій Остроумов Джерело: Boxingnews 24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 13:52 15

Поєдинок відбудеться 18 травня о 15:30 у Києві

Коментарі