АНДРОНОВ: «Готуємось до світового форуму. Ми відштовхуємось від захисту»

Головний тренер жіночої збірної України з гандболу розповів про початок зборів

Головний тренер жіночої збірної України з гандболу Віталій Андронов на відкритому тренуванні у Конча-Заспі розповів про початок підготовчих зборів перед виїздом на чемпіонат світу 2023.

- Це тільки початок, і наразі все нормально. В повному складі зібрались в понеділок, 27 жовтня. Головне, що ті дівчата, які викликані, здорові, тренуються з бажанням. Всі скучили одна за одною.

Ми розуміємо, що збираємося на світовий форум, готуємось. Хочемо виглядати гідно, наскільки це можливо. Все йде за планом.

- Якщо порівнювати з іграми відбору на чемпіонат світу та стартом відбору на Євро, то вибули відразу п'ять гравчинь. Чи доводиться робити зміни в тактиці у зв'язку із кадровими втратами?

- Так, дійсно, ми зараз працюємо над цим, адже у нас бракує гравців задньої лінії. Але у нас додались лінійні, тому будемо пробувати десь перелаштовуватись в нападі на гру з двома лінійними. Спробуємо відпрацювати 7 на 6. Однак, в першу чергу, ми відштовхуємось від захисту.

Суперниками жіночої збірної України на ЧС-2023 з гандболу будуть: Бразилія (29 листопада, 19:00), Іспанія (1 грудня, 21:30) та Казахстан (03 грудня, 16:30).

Микола Степанюк Джерело: Федерація гандболу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 04:04 6

Водночас промоутер заявив, що команда Ф'юрі не плакатиме