Динамо запустило продаж благодійних квитків на матч із Рухом

Поєдинок 15-го туру УПЛ відбудеться 26 листопада

Футбольний клуб «Динамо» Київ запустив онлайн продаж благодійних квитків на матч 15-го туру УПЛ, у якому столичний клуб 26 листопада 2023 року прийматиме львівський «Рух».

Футбольний клуб «Динамо» Київ від перших тижнів повномасштабної війни бере активну участь у різноманітних проектах допомоги країні. Ще у жовтні минулого року клуб та фандрейзингова платформа United24 підписали меморандум про співпрацю.

У зв'язку з воєнним станом вболівальники не можуть відвідувати матчі улюбленого клубу, проте кожен охочий може придбати благодійний квиток і таким чином долучитися до збору коштів через фандрейзингову платформу United24. 100% вартості квитків будуть перераховані на медичну допомогу.

Придбати квитки можна на сайті Kontramarka або на сайті Tickets Box. Ці квитки не дають права відвідати матч на стадіоні.

У продажі будуть квитки трьох категорій. Кожен уболівальник, який придбає благодійний квиток, візьме участь у розіграші подарунків від «Динамо» та партнерів клубу.

Крім того, кожен, хто придбає благодійний квиток, отримає разову знижку в офіційному клубному фан-шопі:

В кінці сезону серед тих вболівальників, які придбають благодійні квитки на кожен матч, буде проведено окремий великий розіграш подарунків від клубу. Клуб закликає купувати благодійні квитки на матчі «біло-синіх» та допомагайте рятувати життя разом із «Динамо» та United24.

Микола Степанюк Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 17:01 3

Sport.ua разом із GGBET анонсує важливий поєдинок для синьо-жовтих