Желько ЛЮБЕНОВИЧ: «Перше знайомство з Минаєм відбулося через YouTube»

Головний тренер «Миная» розповів про перші враження від роботи з командою

Новий головний тренер «Миная» Желько Любенович розповів про перші враження від роботи з командою та поділився очікуваннями від матчу 15-го туру УПЛ проти «Кривбаса».

- Яким ви побачили «Минай»? Що це за команда для Вас особисто?

- Звичайно, моє перше знайомство з командою відбулось через YouTube, де я переглядав матчі команди в УПЛ. Але коли побачив хлопців особисто, переконався, що це гарна команда й у цих футболістів є талант та данні, щоб продовжувати прогресувати та ставати краще. У «Миная» точно є майбутнє.

- Які висновки зробили для себе за результатом двостороннього матчу?

- Двосторонка допомогла сформувати повну картину. Раніше, зрозуміло, її не було. Тепер мені буде набагато легше готувати команду до гри 15-го туру проти «Кривбаса» в суботу.

- Чи відчувається у футболістів психологічний занепад через результати?

- Я намагаюсь через тренування та спілкування робити так, щоб напруги не було. Виходячи з того, що я бачу, вважаю, що мені вже вдалось цього досягти. У гравців немає цього тягаря. Хлопці дійсно мали позбутись ось цього тиску від невдалої серії.

- Під час нашого першого спілкування Ви зазначили, що адреналін зашкалює. Зараз з наближенням дебюту в УПЛ як тренера, його рівень продовжує підвищуватись?

- Навпаки, я заспокоївся. З початком першого тренування. Хоча очікую, що в день матчу адреналін знову підвищиться. Все ж таки це особлива для мене особисто гра з двох причин. По-перше, дебютний матч як головного тренера «Миная». По-друге, всі знають, хто саме тренує «Кривбас». Для мене це по-справжньому принциповий матч. Я дуже радий, що знову побачусь з Юрієм Миколайовичем та всім його тренерським штабом. Ми підтримуємо зв'язок, тож я буду щасливий цій зустрічі. Але ж сподіваюсь, що після завершення матчу радіти буду я.

Наразі закарпатська команда є найгіршою в УПЛ за кількістю набраних очок. В її активі усього 6 пунктів в 14 матчах чемпіонату.

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Минай
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 травня 2024, 19:11 1

Вітао, найімовірніше, залишиться грати у Бразилії