ФОТО. Актор із Безславних виродків похвалив Кейна за жест із трьома пальцям

Майклу Фассбендеру сподобалося святкування британця на німецький манер

Відомому акторові Майклу Фассбендеру сподобалося святкування Гаррі Кейна в матчі з «Боруссією».

Після третього забитого м'яча капітан збірної Англії на німецький манер показав три пальці і, вочевидь, пройшов тест, який, як відомо, не пройшов один із найвідоміших персонажів Фассбендера у фільмі Квентіна Тарантіно «Безславні виродки».

«Я думаю, це було здорово! Мій друг надіслав мені цю фотографію у WhatsApp і сказав: «Заціни». Я думаю, це було чудово. Відчуваєш себе дуже привілейованим учасником цього фільму, працюючи з Тарантіно, моїм героєм. Приємно, що такі культові сцени зберігаються і після виходу фільму, тож це дуже здорово», - заявив Фассбендер.

Зазначимо, що Фассбендер у тому фільмі грає лейтенанта Арчі Гікокса, британського військового, який вільно володіє англійською та німецькою мовами і якому доручили проникнути до лав нацистів. Однак Гікокс робить одну величезну помилку: він замовляє 3 порції віскі так, як це робить англієць - вказівним, середнім і безіменним пальцями. У німецькому варіанті використовується великий палець, і помилка Гікокса призводить його до загибелі в одній із найбільш напружених і пам'ятних сцен фільму.

Володимир Клепач Джерело: Goal.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 21:50 0

«Шахтар» став володарем національно кубка, обігравши полтавську «Ворсклу»

Коментарі