Хто вийшов у плей-оф? Підсумкова таблиця Зеленої групи на ATP Finals 2023

Квартет очолив італійський тенісист Яннік Сіннер із 3 перемогами

16 листопада завершилися матчі останнього 3-го туру Зеленої групи на Підсумковому турнірі АТР 2023, який проводиться на хардових покриттях у приміщенні у Турині (Італія).

Перша ракетка світу Новак Джокович обіграв Хуберта Хуркача (поляк замінив Стефаноса Циципаса, який знявся з матчу проти Руне у 2-му турі), а Яннік Сіннер виграв у Хольгера Руне.

Сіннер завершив груповий раунд із 3 перемогами з 3 можливих. Перед Руне, у 1-му турі, він закрив Циципаса, а у 2-му у 3-годинній битві виграв у Новака Джоковича. Таким чином, Яннік пробився до півфіналу ATP Finals з першого місця.

Другу позицію у квартеті посів Новак Джокович, у якого дві перемоги. Він виграв у Хуркача та Руне у трьох сетах і програв Сіннеру також у 3 партіях.

Цікаво, що Новак міг і не пройти в плей-оф змагань навіть після перемоги над Хуркачем, якби Сіннер поступився Руне байдуже з яким рахунком.

Сіннер у півфіналі зіграє проти тенісиста, який займе друге місце у Червоній групі, а Джокович зустрінеться з 1-м із того квартету. У Червоній групі шанси на півфінал мають Карлос Алькарас та Александр Звєрєв, а Даніїл Медведєв уже гарантував собі вихід із групи.

Турнірна таблиця Зеленої групи на Підсумковому турнірі АТР 2023

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 01:21 7

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді