ОФІЦІЙНО. Оголошено бій Усика та Ф'юрі – у лютому в Саудівській Аравії

Поєдинок пройде 17 лютого 2024 року на Kingdom Arena в Ер-Ріяді

Українець Олександр Усик (21-0, 14 КО) та британський боксер Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) зустрінуться на рингу 17 лютого 2024 року на Kingdom Arena в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

Про це було оголошено на прес-конференції у четвер, 16 листопада, на стадіоні Уемблі в Лондоні.

Усі найкращі моменти доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

На кону стоятимуть усі 4 основні пояси у надважкій вазі: титул Ф'юрі за версією WBC та пояси Усика за версіями IBF, WBA та WBO.

35-річний Ф'юрі та 36-річний Усик попередньо мали зустрітися 23 грудня в Ер-Ріяді. Їх довгоочікуваний об'єднавчий бій за титул було відкладено, тому що Ф'юрі провів важкий 10-раундовий поєдинок проти колишнього чемпіона UFC у надважкій вазі Френсіса Нганну 28 жовтня в Ер-Ріяді.

Нганну відправив Ф'юрі в нокдаун наприкінці третього раунду. Тайсон також отримав розсічення у нижній лівій частині чола і опухлість навколо лівого ока. Насилу Ф'юрі виграв поєдинок роздільним рішенням суддів.

Якщо 12-раундовий бій у лютому не закінчиться нічиєю або скасуванням, його переможець - українець Олександр Усик або британець Тайсон Ф'юрі - стане першим абсолютним чемпіоном з боксу в надважкій вазі в епоху чотирьох поясів.

ВІДЕО. Пресс-конференція у Лондоні

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 00:11 1

Тайсон зазнав першої поразки у професійній кар'єрі

Коментарі