Дмитро РІЗНИК: «Усі наші гравці у повній готовності»

Воротар збірної України розповів про тренувальний процес національної команди

Воротар збірної України та донецького «Шахтаря» Дмитро Різник розповів про тренувальний процес національної команди напередодні вирішального матчу відбору до Євро-2024 проти Італії:

«Сьогодні займалися на трохи слизькому полі, попадали трохи, але все це - те, що треба для відпрацювання ударів. Як голкіпер скажу, що наші гравці, які їх завдавали, усі в повній готовності. Майстерно виконували. Хто конкретно? Не скажу, адже було дуже багато ударів, і я не звертав на це уваги.

Зараз уже багато тактичних занять, відпрацьовуємо багато деталей. Не буду розкривати секрети, але сподіваюся, що вони спрацюють у матчі. Триває інтенсивна робота, хлопці викладаються на всі сто. Усі спілкуються між собою, підказують один одному. Так легше готуватися, і багато хто каже, що це половина справи. Якщо на полі важко, а тобі підказують щось, то стає краще.

Багато хлопців приїхали з Європи, де вони нещодавно позабивали м'ячі, тож перебувають у гарному настрої перед відповідальною грою. Щодо збірної Італії, то якщо взяти її склад, там усі - зіркові гравці. Вони постійно виступають на топ-рівні. Це дуже сильна команда, і нам слід гарно на неї налаштуватися.

У нас у голкіперському цеху збірної конкуренція на високому рівні. Але я вважаю, що так і має бути. Це здорове явище. А вирішуватиме все, звичайно, тренер».

Вирішальний матч відбору до Євро-2024 між збірними України й Італії відбудеться 20 листопада в німецькому Леверкузені на стадіоні «БайАрена» (початок - о 21:45 за київським часом).

Дмитро Вербинський Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 10:15 25

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років