Ненад Лалатович знайшов новий клуб на батьківщині

Контракт серба зі «Спартаком» із Суботиці розрахований до кінця сезону

Сербський тренер Ненад Лалатович, який наприкінці серпня в терміновому порядку залишив луганську «Зорю», очолив на батьківщині «Спартак» із Суботіци.

45-річний фахівець замінив на тренерському містку росіянина Олександра Кержакова, звільненого за незадовільні результати. У команди із Суботіци 16 очок після 14 матчів та десяте місце в турнірній таблиці сербської Суперліги.

«Бути тренером «Спартака» - велика честь, - наводить слова Лалатовича Kurir. - Це великий клуб, у мене було відчуття, що одного разу я стану його тренером. Домовилися за дві хвилини, я в курсі ситуації, особливих умов не ставив. Я знаю, чого від мене чекають, це буде непросто, але в нас хороша команда. Деякі речі потрібно виправити, щоб гравці повірили в себе. Вони заслуговують грати у плей-оф. Сподіваюся виправдати довіру клубу. Я знаю команду, але мені потрібно зрозуміти, в чому проблема. Гратимуть найкращі, мене не цікавлять імена та прізвища. Я живу заради перемоги, і так вони будуть думати відсьогодні. Ліга рівна, такого ніколи не було, кожен може перемогти кожного, і мені доводиться їм це пояснювати. Думаю, ми досягнемо хорошого результату.

«Спартак» як клуб заслуговує на місце у вісімці, все збіглося з моїми амбіціями, тому я і прийшов сюди. Хоча в мене була пропозиція з Кіпру, мені вже все надіслали на підпис, ще два клуби з Суперліги цікавилися мною, але я відмовився, тому що амбіції цих команд не відповідали моїм амбіціям. «Спартак» прийшов із конкретною ідеєю, тому ми швидко досягли угоди».

Юрій Вишневський Джерело: Kurir
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 00:01 94

Мадридський клуб став фіналістом Ліги чемпіонів