Кого замінить Віктор? Популярне британське ЗМІ сватає Циганкова до Лондона

GiveMeSport вважає, що українець здатний замінити травмованого Меддісона у «Тоттенгемі»

Відоме британське ЗМІ GiveMeSport надало список із 5 гравців, на яких керівництву лондонського «Тоттенгема» варто звернути увагу на позицію хавбека.

Справа в тому, що 26-річний англійський основний гравець «шпор» Джеймс Меддісон отримав травму гомілкостопа в матчі 11-го туру чемпіонату Англії проти «Челсі» (1:4) і вибув як мінімум до 2024 року.

До списку від GiveMeSport потрапив і український футболіст іспанської «Жирони» Віктор Циганков.

Ось що редакція британського сайту написала про Віктора:

«Ще один футболіст, який виглядав вражаюче цього року - Віктор Циганков. Гравець збірної України досі має велике значення для «Жирони» і вже забив чотири голи в 11 матчах за клуб [у поточному сезоні на рахунку Віктора 12 матчів та 2 голи - Sport.ua]. За час свого перебування у київському «Динамо» він був машиною для забивання голів і показав ті висоти, на які він все ще здатний.

Його перший сезон в Іспанії був не зовсім на цьому рівні, але цього року він розпочав кампанію у гарній формі та стане фантастичним доповненням до команди «шпор». Йому ще всього 25 років [16 листопада виповнилося 26], так що ще є багато можливостей для розвитку, і оскільки Меддісон відсутній через травму, він легко впишеться до складу «Тоттенгема» і забезпечить достатнє прикриття.

Граючи як постійний гравець основної команди протягом усієї своєї кар'єри, він, можливо, трохи побоюється брати на себе більш допоміжну роль у «шпорах», але, враховуючи, наскільки схильний до травм Меддісон протягом усієї своєї кар'єри, він все одно отримає багато хвилин в основі, а також стане неймовірною іскрою на лаві запасних. «Жирона» цього сезону у Ла Лізі показала просто неймовірну гру, і нині її рівень зарплат набагато перевищує свій рівень. Через кілька місяців після початку сезону вони посідають перше місце в Ла Лізі, і Циганков відіграв важливу роль у цьому успіху, тому, хоча переконати команду відпустити його може бути складно, «шпорам» варто подумати про спробу».

Крім Циганкова, GiveMeSport пропонує «Тоттенгему» розглянути ще 4 гравці: Браїса Мендеса, Педру Гонсалвеша, Набіля Фекіра і Такефусу Кубо.

Топ-5 кандидатів на заміну Меддісону за версією GiveMeSport:

  1. Браїс Мендес (Реал Сосьєдад)
  2. Педру Гонсалвеш (Спортінг)
  3. Набіль Фекір (Бетіс)
  4. Віктор Циганков (Жирона)
  5. Такефуса Кубо (Реал Сосьєдад)
Данііл Агарков Джерело: Give me Sport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 12:44 11

«Манчестер Юнайтед» хотів підписати українця

Коментарі