Джерело: команда Astralis підписала гравців stavn та jabbi

Astralis досягла прориву в переговорах з Heroic

Astralis уклала угоду з Heroic про викуп Мартіна Ставна Лунда та Якоба Джаббі Найгаарда з їхніх поточних контрактів, повідомили HLTV джерела, близькі до обох організацій.

Угода про блокбастер ось-ось втілиться в життя після кількох тижнів переговорів, які були ще важчими через напружені відносини між таборами Astralis і Heroic.

В останньому з кількох драматичних подій та ходів між двома суперниками Heroic у своєму оголошенні від 25 жовтня про заміну Ставна та Джаббі припустили, що Astralis зробила непрофесійний хід щодо двох гравців.

У різкій заяві стверджувалося, що дует погодився продовжити свої контракти з Heroic за умови, що Casper ⁠cadiaN⁠ Møller буде замінено, і що пізніше вони відмовилися від свого слова, заявивши, що вже збудували плани на майбутнє з Astralis.
Це залишилося без відповіді від Astralis, але Ставн написав у Твіттері, яким також поділився Джаббі, в якому говорилося: «Треба любити світ, у якому ми живемо. Що то за приказка? Щоправда, завжди переважає».

На даний момент неясно, які два гравці з Йоханнеса ⁠b0RUP⁠ Борупа, Віктора Штера⁠ Штера та Крістіана ⁠Buzz⁠ Андерсена будуть переведені з Astralis на лаву запасних, щоб звільнити місце для нових гравців.

Два гравці повинні зіграти з командою один фінальний турнір, осінній фінал BLAST Premier наступного тижня, який пройде в рідному місті організації, Копенгагені, незалежно від того, чи будуть нові доповнення завершені вчасно.

Книга правил BLAST не дозволяє вносити зміни до представленого складу після закінчення крайнього терміну, за винятком надзвичайних ситуацій, і Astralis представили свій поточний склад разом із Міккелем MistR⁠ Томсеном як заміною.

Джерело Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 09:22 10

Артем вважає, що «Динамо» мало програвати «Шахтарю»

Кіберспорт | 24.10.2024, 16:31