Сюрприз від Спаллетті. Жоржиньо повернеться в старт Скуадри Адзурри

Хавбек «Арсенала» отримає шанс повернутися в основу збірної Італії

Наставник збірної Італії Лучано Спаллетті награє півзахисника «Арсенала» Жоржиньо у стартовому складі «Скуадри Адзурри» з інтригуючим ударним трикутником у складі Доменіко Берарді, Джанлуки Скамакки та Федеріко К'єзи.

За інформацією Football Italia, Спалетті награє Жоржиньо, якого раніше навіть не викликав до збірної, під час тренувальних занять на базі в Коверчано. Жоржиньо - чемпіон Європи-2020, зіграв у збірній Італії 48 матчів, у яких забив 5 голів.

Зазначимо, що раніше розташування збірної Італії через травми залишили Мануель Локателлі, Давіде Калабрія, Рафаель Толой і Алекс Мерет. Через це були довикликані захисники Мануеле Лаццарі та Крістіано Бірагі.

Крім того, повернулися до тренувань у загальній групі Андреа Камб'ясо та Браян Крістанте. Водночас Мойзе Кін поки що працює окремо.

У п'ятницю, 17 листопада, збірна Італії зіграє поєдинок відбору Євро-2024 проти Північної Македонії, а в понеділок у Леверкузені команді Лучано Спаллетті належить зіграти вирішальний матч за вихід на чемпіонат Європи проти збірної України.

Сергій Циба Джерело: Football Italia
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 05:51 0

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді