«Зараз реалізувати це дуже складно». Світоліна поділилася планами

Українка розповіла, про що мріє

Українська тенісистка Еліна Світоліна зізналася в тому, що хотіла б повернутися в рідну Україну і робить зі свого боку для цього багато чого.

«Йде війна, але любов до людей, дітей, України завжди для мене життєво важлива. Я мрію повернутися додому, щоб бути тут довше. Але в мене не так багато часу, бо дуже багато подорожую, щотижня граю турніри, говорю про Україну з іноземцями. Коли повертаюся додому, то завжди такі теплі почуття, дуже теплі зустрічі. Я багато спілкуюся, зустрічаю нових людей, граю в теніс удома - для мене це реально важливо. Але, на жаль, зараз реалізувати це дуже складно.

Для мене повертатися додому, бути тут, в Україні - справжній прояв любові. Це дуже важливо, і я буду це робити, коли в мене є час.

До цього [я] приїжджала в Одесу в лютому, тоді були блекаути. Мені було дуже сумно бачити це, тому що місто змінилося, його знищують. Я знаю Одесу з дитинства, коли вона була справжнім містом гумору. У мене дуже теплі спогади. А зараз вкрай сумно бачити Одесу такою. Однак люди тримаються за свій вроджений позитив, незважаючи на атаки», - розповіла Світоліна.

Юрій Остроумов Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 червня 2024, 10:24 82

Ігор Бурбас не хотів поширювати інформацію до вильоту з Євро-2024