Промоутер Усика розповів, як Нганну змусив Ф'юрі мати дурнуватий вигляд

Для цього Франсісу достатньо було зробити не так багато

Генеральний директор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк оцінив виступ ексчемпіона UFC Франсіса Нганну в бою з володарем пояса WBC у хевівейті Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).

«Нганну мав гарний вигляд. З точки зору боксу, за всієї поваги, у нього не найкращі боксерські навички або боксерський IQ, але його рішучість і концентрація були дуже хорошими. Він був дуже мотивований, дуже зосереджений, дуже дисциплінований. Ось що допомогло йому мати такий вигляд. У Нганну не було особливої тактики, але його тактики було достатньо, щоб Тайсон мав трохи дурнуватий вигляд, б'ючись із хлопцем, який дебютує в боксі.

Я чув багато чуток про те, що Тайсон Ф'юрі готується до поєдинку найкращим чином. Але якщо подивитися на тіло людини, то можна зрозуміти, тренувалася вона чи сачкувала у спортзалі. Неважливо, скільки ти їси і скільки спиш, але якщо ти робиш це послідовно протягом декількох місяців, то це безумовно видно по його тілу», - сказав Красюк.

28 жовтня в Саудівській Аравії відбувся 10-раундовий бій Тайсона Ф'юрі проти ексчемпіона UFC Франсіса Нганну. Ф'юрі здобув важку перемогу за очками роздільним рішенням суддів (95-94 Нганну, 96-93 Ф'юрі, 95-94 Ф'юрі).

Володимир Клепач Джерело: ProBox TV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:48 2

Ветерани «Челсі» та «Атлетика», легенда «Боруссії», зірка «Мілана» та ще один із «ПСЖ»