Ідре-2023. Самуельсон та Еберг виграли передсезонні спринтерські гонки

У коротких індивідуальних гонках перші місця посіли Іварссон та Магнуссон

У шведському Ідре відбувся традиційний передсезонний турнір, у якому взяли участь спортсмени та спортсменки зі Швеції, Латвії та Естонії.

Усі чотири змагання у програмі турніру виграли представники господарів траси. У чоловічій короткій індивідуальній гонці шведи зайняли всі місця на подіумі. Найкращим з них став Антон Іварссон, який допустив один промах на третій стрільбі та випередив Себастьяна Самуельссона, який став другим, більш ніж на 25 секунд.

Жіночу індивідуальну гонку виграла Анна Магнуссон, яка стріляла без промахів та розділила подіум з Ельвірою Еберг та естонською біатлоністкою Сюзан Кюельм.

Самуельссон, попри два промахи, виграв чоловічий спринт, випередивши на 18,5 секунд Єспера Неліна, який став другим. Іварссон закрив усі мішені, але фінішував на третьому місці, програвши переможцю майже 40 секунд.

У жінок спринтерські перегони виграла Ельвіра Еберг при трьох промахах. І знову спортсменки, які посіли друге та третє місця, стріляли точніше. У Анни Карін Хайденберг один промах на першій стрільбі, а Тільда Юханссон закрила всі мішені.

Ідре-2023

11-12 листопада

Індивідуальна гонка

Чоловіки

Жінки

Спринт

Чоловіки

Жінки

Олександр Шарадкін Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 13:19 6

Колишній головний тренер «Ворскли» згадав розмову з президентом «Шахтаря»