Українські фігуристи перемогли у Чехії та взяли медалі у Болгарії

Золото: Ірина Підгайна та Артем Коваль, Марія Пінчук та Микита Погорєлов

Юніорський танцювальний дует Ірина Підгайна та Артем Коваль святкував перемогу на міжнародному турнірі з фігурного катання Pavel Roman Memorial, що пройшов у чеському місті Оломоуц.

Вихованці Галини Чурілової та Олени Онищенко стали першими у категорії юніорів, випередивши за сумою двох виступів на 0,66 бала срібних призерів Ноемі Марію Талі та Ноа Лафорнара з Італії.

Перемогою українців Марії Пінчук та Микити Погорєлова завершилися змагання у танцях на льоду на цьому ж міжнародному турнірі з фігурного катання Pavel Roman Memorial у чеському місті Оломоуц.

Підопічні Галини Чурілової, Олександри Назарової та Максима Нікітіна показали перший результат і у ритм-танці, і у довільній програмі, набравши у сумі 162.64 і на 11,6 бала випередивши найближчих суперників угорців Люсі Генкок та Іліаяса Фураті.

Це вже друга доросла медаль юніорського дуету у цьому сезоні, раніше вони стали бронзовими призерами Меморіалу Дениса Тена у Казахстані.

Дві медалі здобули українські фігуристи на міжнародному турнірі Denkova-Staviski Cup, що проходив у Софії (Болгарія).

На другу сходинку п'єдесталу пошани у змаганнях одиночниць зійшла 21-річна киянка Анастасія Гожва. Набравши у сумі за дві програми 162.61 бала, вона поступилася лише господарці льоду - Александрі Фейгін (176.06).

Бронзовим призером серед юніорів з результатом 135.68 бала став Марк Куліш. Вихованець одеської СДЮСШОР «Крижинка» посідав лише сьоме місце після першого дня змагань, але завдяки довільній програмі зумів піднятися до топ-3.

Микола Степанюк Джерело: НОК України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 09 травня 2024, 19:51 11

Мегафайт відбудеться 12 травня