Челсі – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 12 листопада о 18:30 за Києвом

12 листопада на «Стемфорд Брідж» пройде матч 12-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Челсі» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Поєдинок розпочнеться о 18:30 за київським часом.

Челсі

Команда проводить другий повноцінний сезон після зміни власника. Перший млинець у британському футболі вийшов для Боулі глевким. З глухого провалу вирішили виводити, знову максимально перелопативши склад (що коштувало нових сотень мільйонів на новачків, у тому числі новий рекорд на підписання Кайседо) і повернувши до Лондона Почеттіно. Але при цьому через велику кількість травм Маурісіо довелося експериментувати навіть більше, ніж він планував. І далеко не завжди Мудрик (він нарешті почав забивати) і компанія демонстрували як переконливу гру, так і досягали потрібного результату. Загалом результати знову були непереконливими, хоча іноді виходило вистрілювати. Як було з Тоттенхемом, який перемогли 4:1 за хет-трику Джексона. Втім, там суперник начудив, чого варта пара червоних.

Манчестер Сіті

Клуб теж грає, виходячи із минулого сезону. Але якщо аристократам потрібно було вийти з кризи, то містяни можуть сподіватися повторити требл сезону 2022/2023. Виходить не все: програли Суперкубок у серії пенальті Арсеналу та рано вилетіли з Кубка Ліги після 0:1 із Ньюкаслом. Але при цьому в Лізі чемпіонів хлопці Гвардіоли, по суті, не надто й помічали суперників, показуючи стовідсотковий результат. Після 3:0 з Янг Бойз остаточно та де-юре оформили прохід у плей-оф турніру. В АПЛ теж не обходилося без невдач: програли поспіль Вулверхемптону з Арсеналом. Але решту поєдинків виграли, у тому числі розгромили МЮ в дербі 3:0 і відвантажили 6 м'ячів Борнмуту.

Статистика особистих зустрічей

У травні 2021 року Челсі несподівано виграв фінал Ліги чемпіонів. Але після цього всі 6 очних матчів закінчилися перемогами Блакитного Місяця.

Прогноз

Букмекерські контори скептичні по відношенню до підопічних Почеттіно. Погодимося з ними, тим більше, що ставка на перемогу Сіті виглядає привабливо (коефіцієнт - 1,81).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 15 травня 2024, 00:02 0

Завершився черговий ігровий день на турнірі

Коментарі