ВІДЕО. Італія, чекай! Як запалювали Довбик, Циганков, Миколенко, Зінченко

11 листопада 5 українських футболістів відзначились результативними діями

11 листопада 5 українських футболістів відзначилися результативними діями у закордонних чемпіонатах.

Артем Довбик та Віктор Циганков відіграли важливу роль у перемозі іспанської «Жирони» у 13-му турі Ла Ліги проти «Райо Вальєкано».

На 42-й хвилині зустрічі Довбик забив у ворота мадридського клубу після асиста Віктора Циганкова. У Артема Довбика тепер 7 голів у Ла Лізі та 4 гольові передачі. У Віктора Циганкова 2 голи та 2 гольові передачі.

Український захисник «Евертона» Віталій Миколенко забив за «Евертон» на 1-й хвилині поєдинку 12-го туру АПЛ проти «Крістал Пелас». Цього сезону українець забив 2-й гол у футболці «ірисок».

Віталій міг оформити і дубль на 49-й хвилині, але м'яч влучив у стійку. На добиванні зіграв Абдулайє Дукуре та реалізував момент.

Українець Олександр Зінченко оформив шедевр у стилі Стіва Макманамана. У матчі 12-го туру АПЛ «Арсенал» - «Бернлі» український футболіст відзначився голом на 74-й хвилині.

Для Олександра цей м'яч став першим у сезоні 2023/24 і другий за час виступів за лондонський клуб.

Результативною дією за «Сандерленд» відзначився українець Назарій Русин. У матчі 16-го туру Чемпіоншипу проти «Бірмінгема» Назарій у падінні віддав асист на Джоба Беллінгема.

У результаті «чорні коти» обіграли суперників із рахунком 3:1, а Русин віддав перший гольовий пас.

У матчі 13-го туру Ла Ліги «Реал» Мадрид - «Валенсія» непогано показав себе Андрій Лунін. Український кіпер «вершкових» зробив кілька важливих сейвів та пропустив гол лише на 88-й хвилині.

«Реал» розбив «Валенсію» 5:1. Український форвард «кажанів» Роман Яремчук вийшов на 70-й хвилині поєдинку, але результативними діями не відзначився.

20 листопада збірна України зіграє в останньому турі групового відбіркового раунду Євро-2024 проти Італії. Довбика, Циганкова, Миколенка, Зінченка, Русина та Яремчука викликали на цей поєдинок у склад «синьо-жовтих».

Відеоогляд матчу Райо Вальєкано - Жирона - 1:2

Відеоогляд матчу Крістал Пелас - Евертон - 2:3

Відеоогляд матчу Арсенал - Бернлі - 3:1

Відеоогляд матчу Сандерленд - Бірмінгем Сіті - 3:1

Відеоогляд матчу Реал - Валенсія - 5:1

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 травня 2024, 12:23 6

Спортивний директор клубу оцінив гру Марлона, Майкона, Вінісіуса Тобіаса

Коментарі