У чемпіонаті Хорватії одна з команд зіграла у тренувальних манішках

Хорватська Прем’єр-ліга – одна з найсильніших у Європі

У хорватській гандбольній Прем'єр-лізі одна з команд зіграла черговий матч у тренувальних манішках, на яких не було номерів.

Аутсайтер групи В «КТС» із Крижевців привіз на гостьову зустріч із ще одним аутсайдером «Рударом» із Самобору темно-синій комплект форми. Однак домашня форма «Рудара» чорного кольору, а за правилами, у разі схожості форми перевдягатися мають гості. Оскільки другого комплекту форму у «Витязів» при собі не було, довелося грати у світло-зелених тренувальних манішках, на які при цьому не було нанесено ігрових номерів.

Попри ситуацію з формою, гості були близькі до перемоги. Майже весь матч вони утримували комфортний відрив +4, а іноді +5, але на останніх десяти хвилинах «Рудару» вдалося зробити ривок і матч завершився з нічийним рахунком 22:22. Найкращі снайпери команд, Ловро Гача у «Рудара» та Матія Пераїця у «КТС» закинули по шість м'ячів.

Цікаво, що хорватська Прем'єр-ліга - серед найсильніших у Європі. До реформи нарахування коефіцієнтів EHF у 2022 році вона входила до топ-10 європейських національних чемпіонатів.

Хорватська Прем'єр-ліга, Група В, 9-й тур

11 листопада, Самобор

Рудар (Самобор) - КТС (Крижевці) - 22:22 (11:14)

Олександр Шарадкін Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 29 липня 2024, 17:08 20

Даяна поступилася Камілі Осоріо в 1/16 фіналу Олімпійських ігор у Парижі