Діана ДМИТРИШИН: «Не знаю, скільки повинна закинути, аби бути задоволеною»

Права півсередня «Галичанки» – про виступи в чемпіонаті Польщі 2023/24

Права півсередня львівської «Галичанки» Діана Дмитришин поділилась думками про виступи у польській жіночій Суперлізі в нинішньому сезону.

- Якщо говорити про цей сезон, то як можеш оцінити результати «Галичанки»?

- Є матчі, якими ми задоволені, а є ті, якими ні. Навіть беручи до уваги переможні матчі, нам не подобалось, як виглядала гра команди. Звичайно, здобували важливі три очки, але могли показати себе набагато краще. Дуже незадоволені поразкою в матчі з «Урбіс Ґнєзно» (29:32). Це мала бути наша виграшна гра, перший тайм «Галичанка» завершила з перевагою, але в підсумку не вдалося закріпитись в четвірці.

- Чи була задоволеною своєю результативністю за сім турів польської Суперліги?

- Я дуже самокритична до себе, тому не знаю, скільки повинна закинути, аби бути задоволеною результативністю.

- Як тобі грати з Міланою Шукаль, яка з'явилась в «Галичанці» напередодні цього сезону й одразу стала однією з лідерок команди?

- Мілана дуже швидко влилась до нашого колективу. Дуже добре спілкуюсь з нею. Мені подобається з нею взаємодіяти. Якщо в мене не виходить на півсередній, то ми можемо помінятись. Ми добре розуміємось з Міланою. Рада за неї та за її результативність.

- Оціни рівень чемпіонату Польщі? Перехід «Галичанки» до польської Суперліги найбільше посприяв твоєму професійному розвитку?

- Я вважаю, що безумовно посприяв. Ми розмовляли з дівчатами про те, що в минулому сезоні в нас не було жодної легкої гри. Всі матчі були напруженими, боротьба тривала до останньої секунди. Цікаво грати з сильними суперниками. За попередній сезон всі дівчата виросли в ігровому плані.

Нагадаємо, що після семи турів у Суперлізі «Галичанка» має 12 очок при чотирьох перемогах та посідає п'яте місце в турнірній таблиці.

Олександр Шарадкін Джерело: Kamp-sport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 29 липня 2024, 13:01 82

Українка поступилася японській спортсменці Харуці Фунакубо