Борис ПЕТРОВСЬКИЙ: «Можна сказати, що ми гідно виглядали»

Головний тренер «Карпат» – про другий тур чемпіонату України

Головний тренер ужгородських «Карпат» Борис Петровський підбив підсумки другого туру української Суперліги.

«По-перше, я б сказав, що я вдячний своїй команді, тому що дівчата бились в усіх іграх. Ми намагались грати у швидкий гандбол. З усіма нашими втратами: не було Дар'ї Кот, декілька дівчат після хвороби - Владислава Слободян, Аліса Петрів. Ми тримали темп, грали агресивно. Можна сказати, що ми гідно виглядали.

Шкода, що втратили очки у матчі проти київського «Спартака». Вони чудово грали, але у нас було багато проблем: в захисті, з відсотком у воротарів, і з реалізацією. Підлаштуватись під цю команду дуже важко було, тому що вона фізично сильна: високі дівчата, які чітко блокували, або закривали блоком ворота, і воротар на нас очікував. У нас було багато вилучень. У підсумку, нам не вистачило часу, аби наздогнати.

Я радий, що команда фізично витримала. Зараз основне - відновитися перед грою проти «Галичанки». Бо «Галичанка» відпочивала, зігравши польську гру. У них є час підготуватися, а у нас 8 листопада о 19:00 гра у чемпіонаті Угорщини, після чого важке нічне повернення. Травмувалась Карина Колодюк. Відсутність Кот та Колодюк - це для нас важкі втрати.

Турнірна таблиця показує сьогоднішні реалії. Уся боротьба ще попереду. Система чемпіонату зараз у нас така, що після основного раунду потім буде визначена четвірка, і в цій четвірці будуть розігрувати медалі. Команди будуть зібрані близькі за рівнем. Я думаю, уся інтрига попереду», - сказав Петровський.

Нагадаємо, що після двох турів та шести матчів у Суперлізі «Карпати» мають 15 очок при п'яти перемогах та ділять перше-друге місце в турнірній таблиці з «КОСФК» з Броварів Київської області.

Олександр Шарадкін Джерело: Федерація гандболу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 20 травня 2024, 11:23 0

Маргарита виступить на третіх для себе Олімпійських іграх