Діана ДМИТРИШИН: «Найбільше прикро, що змушена пропустити чемпіонат світу»

Права півсередня «Галичанки» – про відновлення після травми

Права півсередня львівської «Галичанки» Діана Дмитришин розповіла про відновлення після травми, яку зазнала під час матчу польської Суперліги проти «Стоїслава».

- Діано, як ти почуваєшся після операції? Коли її зробили?

- Мене прооперувала ввечері 6 листопада. Від наркозу відійшла нормально. Порівняно з тим, як деякі дівчата з команди відходили від анестезії, то я ще легко відбулась. Операцію зробили в Києві. Тепер сім-вісім тижнів проведу в гіпсі. Дорога була трохи важкою - травмувалась на півночі Польщі, потім лежала в лікарні у Львові, а далі їхала на операцію в столицю. Дякую лікарю «Галичанки» Ростиславу Козакевичу, який був поруч у дорозі та давав мені знеболювальне, щоб я могла краще себе почувати.

- Чи багато слів підтримки почула за останні дні?

- Дуже багато теплих слів отримала за ці дні. Підтримали навіть ті, від кого взагалі не очікувала. Надзвичайно приємно, що всі піклуються про мене та переживають. Дякую кожному.

- Чи можеш пригадати гру проти «Стоїслава» та епізод, в якому зазнала ушкодження? Одразу зрозуміла, що не зможеш продовжити матч?

- Мені було дуже прикро, адже це були перші секунди матчу, наша перша атака. Закинула гол у ворота суперниць і невдало приземлилась після стрибка. Я одразу зрозуміла, що це не вивих, а перелом. Найбільше прикро, що змушена пропустити чемпіонат світу. Це дуже важко для мене. Виступити на світовій першості було моєю мрією. Я впевнена, що в мене ще все попереду і на мене чекають великі турніри та ще матиму змогу представляти Україну. Вірю, що дівчата скоро покажуть чудовий результат.

Олександр Шарадкін Джерело: Kamp-sport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 липня 2024, 07:47 5

Найбільше визнання отримав Еміліано Мартінес