Перемога була близькою. Збірна України зіграла внічию зі Словенією

Українки не втримали перевагу у два м’ячі

Жіноча збірна України не змогла обіграти команду Словенії у другому з двох товариських матчів перед початком підготовки до кваліфікації Євро-2025.

Другий матч українські футболістки почали активніше, ніж перший, і не чекали другого тайму, щоб відкрити рахунок. Анастасія Калягіна відкрила рахунок наприкінці першого тайму, а невдовзі після поновлення гри оформила дубль. Здавалося, що збірна України має довести цю зустріч до перемоги, тим більше, що їм вдалося створити кілька небезпечних моментів, які хоч і не закінчилися ударами по воротах. Але за дві хвилини Тіна Єсеновець змогла відіграти один гол.

Зменшивши відставання, збірна Словенії перейшла на гру з п'ятою польовою. Українкам вдавалося впоратися з атаками словенських футболісток, які грали у штучній більшості, проте за п'ять хвилин до фінальної сирени Аня Жвокель змогла перекинути воротаря збірної України Вікторію Кислову та встановила остаточний рахунок у матчі - 2:2.

Товариський матч

8 листопада, Словенія, Кидричево

Словенія - Україна - 2:2 (0:1)

Голи: Єсеновець, 26, Жвокель, 35 - Калягіна, 20, Калягіна, 24

Словенія: Баліч - Єрменц, Козіна, Адаміч, Срібат - Жвокель, Кіш, Шнофл, Ложар - Єсеновець, Трдан Доленшек

Україна: Митрофанська (Кислова, 21) - Кирильчук, Дубицька, Форсюк, Кузнєцова - Калягіна, Бурлаченко, Степаненко, Воловенко

Олександр Шарадкін Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 11 травня 2024, 23:53 0

Сьогодні визначилися три учасники півфіналу 2023/24