Трьом турнірам ATP з 2025 року підвищать категорію

Змагання в Далласі, Досі та Мюнхені отримають статус ATP 500

З 2025 року змагання ATP Tour у Далласі, Досі та Мюнхені отримають статус ATP 500, що стане частиною реформи, спрямованої на зміцнення тенісного календаря. Загальна кількість змагань ATP 500 збільшиться з 13 до 16.

Заявка на модернізацію Dallas Open, подана компанією GF Sports & Entertainment, включає в себе переїзд на новий майданчик, про який буде оголошено найближчим часом. Це місто має великий досвід проведення великих спортивних заходів, зокрема ігор усіх зірок і Супербоула, а у 2026 р. воно прийматиме чемпіонат світу з футболу.

Qatar ExxonMobil Open (Доха) - п'ятиразовий переможець турніру року ATP 250 за версією гравців, відомий своїми стандартами світового класу, що збирає один із найсильніших складів гравців у своїй категорії.

На турнірі BMW Open (Мюнхен) в рамках планів модернізації буде проведена повномасштабна реконструкція.

Загалом три ці турніри забезпечать додаткові призові для гравців у розмірі близько 51,7 млн доларів протягом п'яти років.

У рамках цього процесу турніри ATP 250 в Атланті, Ліоні та Ньюпорті перестануть проводитися з 2025 року. Повний календар ATP Tour на 2025 рік буде оголошено найближчими місяцями.

Володимир Клепач Джерело: ATP Tour
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 травня 2024, 14:28 5

У клубі впевнені, що наставник залишиться у команді