Ігор ЦИГАНИК: «Арбітр свідомо хотів залишити Чорноморець у меншості»

Журналіст вважає, що арбітр «вбивав» «Чорноморець» в матчі проти «Металіста 1925»

Журналіст Ігор Циганик вважає, що арбітр «вбивав» одеський «Чорноморець» у матчі 13-го туру Української Прем'єр-ліги проти харківського «Металіста 1925».

«Мені стає потрохи зрозуміло, що робиться з «Чорноморцем» - їх притримують. Мені дуже шкода Романа Йосиповича. Недаремно він на початку сезону говорив про суддівство. Тоді їх відпустили й він дав хороший результат. Зараз розмови закінчилися й подивіться, що у грі з «Металістом 1925» було зроблено. Вилучення смішне. Таке враження, що людина свідомо хотіла залишити «Чорноморець» у меншості. Багатші команди не чіпають, але бідніші, які за рахунок ігрових якостей намагаються піднятися, а їм відразу б'ють по голові.

Для суддів це так само корисно, бо вони хочуть, щоб угорі були багаті, оскільки тоді грошей більше йде. Я буду просити, щоб ті, хто має можливість, звернув увагу на цю ситуацію з «Чорноморцем».

«Чорноморець» добре виглядає та може претендувати на трійку, поки свою гру шукає «Дніпро-1». «Кривбас», «Полісся»... До того ж, вони обіграли «Полісся» (1:0). Тобто тут може бути боротьба і конкуренти просто прибивають. Зараз вони хочуть між собою до зими визначити п'ятірку, а інші нехай між собою грають. При тому, що це йде з боку прямих конкурентів, які відчувають цю боротьбу. Якщо ми зараз це не поборемо, то буде дуже велика проблема», - сказав Циганик.

Нагадаємо, що в неділю, 5 листопада, «Чорноморець» в гостях поступився «Металісту 1925» з рахунком 1:2.

Олександр Шарадкін Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 липня 2024, 11:15 5

Виїзний комплект «пенсіонерів» оформлено у білих кольорах

Коментарі