Артем КОЗАК: «Звісно, ми трохи засмучені»

Капітан «Полісся» прокоментував нічию з «Кривбасом»

Капітан житомирського «Полісся» Артем Козак прокоментував нічию в матчі 13-го туру УПЛ проти «Кривбаса» (1:1):

«Звісно, ми трохи засмучені, бо ми хотіли і мали шанси дотискати суперника. Але гра все ж вийшла цікавою та достойною, на зустрічних курсах, думаю, всім сподобалась. Ми включились, було достатньо цікавих вибігань, коли ми створювали зони. Плюс до того були і стандарти. Але, можливо, десь не віддали останній пас, десь не поборолися. У нас дуже високого рівня гравці, тому я лише підсумував зусилля команди.

Я побачив, що ми виходимо в контратаку, побачив Бені. Він почув, що я просив пас, він мене помітив і перевів м'яч на інший фланг. Я зміщувався в центр, побачив, що гравець хоче прочитати мене під ліву ногу і я помітив вільний ближній кут. Удар - все, що треба було. Але це - рутина. Я ставлю крапку в зусиллях хлопців. Кожен з нас може забити гол, це лише останній момент, а загалом - усе це робить команда.

Я не відчуваю якогось особливого статусу. Я відчуваю, що ми викладаємось кожну гру, граємо на повну і для нас кожна гра - важлива. Немає таких ігор, до яких ми підходимо опустивши руки, граємо на одній нозі. Такого немає і це так не працює. Подивимось у турнірну таблицю спочатку взимку у відпустці, а потім вже влітку».

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Полісся
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 13:56 4

Український боксер, перемігши Тайсона Ф'юрі, став абсолютним чемпіоном світу у хевівейті