ХАВІ: «Хочемо показувати відмінний футбол і перемагати з великим рахунком»

Іспанський тренер – про пріоритети для «Барселони» 

Головний тренер «Барселони» Хаві напередодні гри з «Шахтарем» у рамках 4-го туру Ліги чемпіонів видав міркування про те, що повинно бути головнішим для його підопічних - гра чи результат.

Як відомо, минулого вікенду «синьо-гранатові» в матчі Ла Ліги проти «Реала Сосьєдад» (1:0) вирвали перемогу лише на останній хвилині.

«Ми повинні проаналізувати те, що сталося, і бути чесними з гравцями. Ми провели аналіз. Без хорошої гри ми завоювали три очки і ми маємо прийняти критику. І це нормально, коли ти не показуєш хороший футбол. Було б ідеально - поєднати яскраву гру та результат. Але не кожен матч буде таким. Ми хочемо показувати відмінний футбол і перемагати з великим рахунком. З цього ідеального сценарію ми всі тільки виграємо. Але потрібно бути скромними і терплячими. Зараз є дуже хороші ігрові моменти і результати. І ми повинні продовжувати працювати на цьому шляху», - заявив Хаві.

Матч Ліги чемпіонів «Шахтар» - «Барселона» відбудеться в Гамбурзі (Німеччина) 7 листопада, початок - о 19:45 за київським часом.

Перемога в поєдинку дасть змогу каталонцям достроково оформити вихід у плей-оф турніру.

Юрій Остроумов Джерело: Терикон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 02 серпня 2024, 08:24 1

Олімпійський турнір із футболу відбудеться з 24 липня по 10 серпня

Олімпійські ігри | 02 серпня 2024, 11:44 24