ШЕВЧЕНКО – про скандальний удар арбітра: «Він шукав, за що мене вилучити»

Нападник «Діназа» прокоментував свою червону картку в матчі проти «Гірника-Спорт»

Нападник «Діназа» В'ячеслав Шевченко прокоментував свою червону картку в матчі 15-го туру Першої ліги проти «Гірника-Спорт».

- В'ячеславе, що сталося у тому моменті з арбітром, чому була така реакція від вас?

- Це все сталося, звісно, із-за упередженого суддівства. Я просто не міг на це дивитися - як молодих хлопців, які тільки-но починають грати у футбол, якийсь зі свистком просто «вбиває», і знущається над ними.

Я поважаю суддів, з багатьма спілкуюся особисто, і за всю свою кар'єру я не пам'ятаю від себе таких випадків по відношенню до суддів. Але в цій ситуації я шкодую лише про одне - що не влупив сильніше, щоб він добре запам'ятав, що не можна так судити.

- Я так розумію, що червону він вам показав за розмови. Що ви йому казали і що він вам відповідав?

- Спочатку він показав мені жовту, після того, як я йому сказав: «Давай, трішки уважніше!». І другого разу я метрів за 20 від нього просто прокоментував його дії: «Скільки вже можна свистіти?». Арбітр просто шукав момент, щоб вилучити мене. Після червоної картки ні за що у мене просто не витримали нерви.

Нагадаємо, після того, як арбітр показав В'ячеславу червону картку, той, у стилі Зінедіна Зідана, вдарив його головою у груди.

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 травня 2024, 02:29 0

«Атлетіко» Мадрид хоче підписати Артема Довбика і може розпрощатися з Моратою та Депаєм

Коментарі