Лутон Таун – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 5 листопада о 18:30 за Києвом

5 листопада на «Кенілворт Роуд» пройде матч 11-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Лутон» зустрінеться з «Ліверпулем». Старт поєдинку заплановано на 18:30 за київським часом.

Лутон

Команда повернулася до елітного дивізіону Великобританії після паузи більш ніж у 3 десятиліття. Капелюшники були стабільним середняком 80-х і на початку 90-х років, навіть кубок брали, але потім був затяжний спад. Тільки цього року вдалося повернутися, причому тільки через плей-оф. Хоча могли досягти успіху і раніше, але тоді, 2022-го, у стикових поєдинках поступилися. Очевидно, що такий колектив у Прем'єр-лізі (а в такому форматі вони дебютують) андердог, і поки що так і виходить. З іншого боку, вже була перемога, над Евертоном, та й з Вулверхемптоном вдома та Ноттінгем Форест брали очки, граючи внічию. Але Астон Вілла з її чудовою формою змогла впоратися з аутсайдером досить комфортно - підсумковий рахунок досяг 3:1.

Ліверпуль

Клуб зараз залишився без Ліги чемпіонів - минулий сезон закінчився для нього лише 5-м місцем, що, безперечно, стало для такого гранда провалом. Нині все одно англійці виступали на міжнародному рівні, але у Лізі Європи. І там, навіть активно використовуючи резервістів, вдалося виграти всі поєдинки, а Тулузу взагалі розгромили 5:1. Втім, і на внутрішній арені у підопічних Клоппа на стартовому відрізку була лише 1 поразка, та й та пов'язана з помилкою VAR. Натомість команда, яка неодноразово додала за літо в плані глибини складу, виривала перемоги у вольовому стилі. Втім, Ноттінгем Форест розгромили задерикувато, не залишивши тому навіть мінімум шансів, 3:0, а потім пройшли далі і в неулюбленому Юргеном турнірі - англійському Кубку Ліги.

Статистика особистих зустрічей

Команди останні десятиліття не перетиналися навіть у кубковому форматі.

Прогноз

Букмекерські контори, звичайно ж, задаються лише одним питанням: наскільки великим буде успіх мерсисайдців, адже перемога загалом не обговорюється. Комфортною виглядає ставка на гостей при форі -1,5 забитих м'яча (коефіцієнт - 1,68).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 травня 2024, 15:45 0

Коуч може залишити «Чорноморець»