СОСНОВСЬКИЙ: «Усик переважає Ф’юрі в боксерському інтелекті та техніці»

Наставник збірної України з боксу поділився очікуваннями від майбутнього бою

Заслужений тренер України, головний тренер національної збірної України з боксу Дмитро Сосновський поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку між чемпіоном світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком (21-0, 14 KO) і володарем поясу WBC Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).

«Якщо Ф'юрі вийде в ринг проти Усика в такій формі і налаштуванні, як на бій з Нганну, то шансів проти Олександра в нього буде дуже мало. Я знаю Усика досить добре і не знаю, що потрібно буде зробити Ф'юрі, аби в нього виграти. Усик на голову, а можливо, й на дві, вищий за Ф'юрі в плані боксерського інтелекту і техніки.

Якщо Усик підніме високий темп і потягає Ф'юрі по рингу, засипле його швидкими ударами, перемога буде за ним. На середній дистанції Ф'юрі буде важко щось зробити з Усиком. В Олександра від природи класна реакція.

Єдиний шанс Ф'юрі на перемогу - брудний бій на короткій дистанції. В тому ж бою проти Нганну Тайсон зацідив супернику з ліктя в голову. Може, і несвідомо, але таке може бути. Удар від такої махіни з ліктя, якщо прилетить у вухо, то все - пиши пропало. Олександр Усик - найкращий український боксер на цей час, тут без варіантів», - сказав Сосновський.

Нагадаємо, раніше про ймовірне перенесення бою з Тайсоном Ф'юрі розповів промоутер Олександр Красюк, який представляє інтереси українського чемпіона Олександра Усика.

Дмитро Олійник Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 10:25 0

Обидва відвідають поєдинок Усик – Ф'юрі