Джерело: NiKo погодився на перехід у Falcons

Після кількох тижнів спекуляцій одна з суперзірок Counter-Strike має намір зробити блокбастер.

Нікола NiKo⁠ Ковач близький до того, щоб залишити G2 і підписати контракт з Falcons на мільйонну суму, згідно з повідомленням neL на 1pv.fr. Це випливає із чуток, які циркулювали протягом деякого часу, про те, що боснійець вів переговори із саудівською організацією.

У звіті також згадується, що G2 прислухаються до пропозицій щодо Іллі m0NESY⁠ Осипову, і якщо перехід на AWPer відбудеться, ціна його також обчислюватиметься мільйонами, але поки що нічого близького до цього немає.

Чутки про те, що NiKo перейде в Falcons, ходили кілька тижнів, а Себастьєн KRL ⁠ Перес нещодавно заявив на HLTV. Підтверджено, що G2 не мають наміру повторно підписувати 26-річного гравця, тому що вони не можуть продовжувати пропонувати йому таку ж зарплату.

Попередні чутки також пов'язували m0NESY з переходом у Falcons разом із NiKo, оскільки зірочка нібито прагнула продовжити гру з боснійським стрільцем. Генеральний директор G2 категорично заперечував можливість такого кроку, заявивши, що G2 «не збираються продавати m0NESY за жодну ціну».

NiKo провів останні три роки в G2, за цей час він посів безліч найвищих місць на великих турнірах, у тому числі зайняв друге місце на PGL Major Stockholm 2021 і завоював трофеї на IEM Katowice та IEM Cologne цього року. Він також потрапляв до п'ятірки найкращих гравців списку 20 найкращих гравців HLTV за кожен рік, проведений у команді.

Незважаючи на досягнутий ним успіх, G2 все ще не міг досягти такого домінування, яке могло б відповідати чудовим талантам NiKo, а його список трофеїв за три роки, які він провів у FaZe на початку своєї кар'єри, затьмарює те, чого він досяг з G2.

Організація кілька разів інвестувала в команду, щоб покращити її стан, спираючись на NiKo, але не змогла досягти більшого, ніж невелика кількість трофеїв та кілька тижнів перебування на вершині світового рейтингу. Зокрема, G2 не змогли виграти мейджор під час правління NiKo, а це означає, що у спадщині гравця в CS:GO назавжди не буде найпрестижнішої нагороди, яку пропонували.

Джерело HLTV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 07:16 4

Ентоні несподівано поступився Даніелю у бою за титул IBF