Рой ДЖОНС: «Провал Ф'юрі в бою з Нганну не означає, що Усик його переможе»

Колишній чемпіон світу впевнений, що «Циганський король» наступного разу підготується краще

Колишній чемпіон світу в чотирьох дивізіонах Рой Джонс не вважає, що виступ чемпіона WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) проти ексчемпіона UFC Франсіса Нганну є відображенням того, що «Циганський король» зробить проти Усика.

«Тайсон Ф'юрі готувався так, начебто він бореться з бійцем ММА, який не має боксерського досвіду.

Він не готувався до бою з хлопцем на кшталт Усика або Нганну, якому нема чого втрачати, а можна тільки виграти. Тайсону було що втрачати і що здобувати, і знаєте, що сталося? Він програв, тому що навіть вигравши, він програв, тому що виглядав не найкраще.

Його голова все ще не на плечах. Коли він погано б'ється, він повертається і компенсує це прекрасним виступом. Тож якщо вони думають, що це означає, що Усик його переможе, то вони помиляються. Це так не працює. Він не готувався до бою з Олександром Усиком. Він готувався так, ніби бився з хлопцем, у якого немає досвіду в боксі», - сказав Джонс.

28 жовтня в Саудівській Аравії відбувся 10-раундовий бій Тайсона Ф'юрі проти ексчемпіона UFC Франсіса Нганну. Ф'юрі здобув важку перемогу за очками роздільним рішенням суддів (95-94 Нганну, 96-93 Ф'юрі, 95-94 Ф'юрі).

Володимир Клепач Джерело: Boxing Scene
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 19:20 4

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі