Джон Террі розповів, як Жозе Моуріньо погрожував посадити його на лавку

Жозе провів виховний урок для тих, хто втратив мотивацію

Колишній капітан «Челсі» Джон Террі розповів, як Жозе Моуріньо одного разу пригрозив посадити його і Гарі Кехілла на лавку запасних у середині передсезонного тренування.

«Ми підписали кілька нових великих гравців, і він влаштував гру з володінням м'ячем, у якій ми з Газом розігрували м'яч у півзахисті. Адресатів для пасу не було, і потрібно було пройти через півзахист, щоб потрапити в іншу третину. Ми з Газом пасуємо м'яч, його перехоплюють, ми пропускаємо голи, і він зупиняє сесію.

Я - капітан, Газ - віце-капітан, ми щойно виграли лігу за рік до цього, і він каже: «Ви двоє, ви можете йти на х**. Я піду і підпишу Варана і ще одного найкращого захисника у світі за 100 мільйонів фунтів стерлінгів, а ви двоє можете сидіти на лавці і спостерігати за ними».

Ми з Газом сказали: «Чорт забирай, ми виграли лігу минулого року». Ми не могли повірити в це. Потім ми подивилися один на одного і подумали: «Гра почалася». Я запевняю, що до кінця тренування ми з Газом тільки й робили, що надирали всім зад.

Рівень тренувань підвищився, і нові гравці говорили: «Боже мій, він тільки-но поставив на місце капітана і віце-капітана. Він головний.

Коли ми йшли з поля, він обійняв мене і Газа, які йшли з поля, і сказав нам: «Ось чому ви - мій капітан і віце-капітан», - сказав Террі.

Володимир Клепач Джерело: Sport Bible
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 травня 2024, 11:59 13

Український воротар продовжить контракт з «галактікос» до 2029 року

Коментарі