Кріс ЮБЕНК-молодший: «Ф'юрі є андердогом бою з Усиком»

Британський боксер – про те, як змінилися розклади після бою Тайсона проти Нганну

Британський боксер середньої ваги Кріс Юбенк-молодший (33-3, 24 КО) прокоментував результат бою між чемпіоном WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) і Франсісом Нганну (0-1).

«Тайсон явно недостатньо підготувався. Вважаю, він занадто багато часу приділяв зйомкам документальних фільмів на Netflix, тому що він не був схожий на себе. Він не був активний, не демонстрував свої габарити і боксерські здібності. Хлопець, який жодного разу не бився в професійному боксі, виходить на бій і може конкурувати, а іноді й домінувати в раундах - це божевілля. З цієї причини Ф'юрі заслужив на поразку, я вважаю.

Я думаю, що це, можливо, розпалить вогонь у дупі Ф'юрі та наштовхне на думки: «Так, мені потрібно зібратися з думками, бо якщо я битимуся з Усиком так, як бився з Нганну, я нізащо не зможу перемогти».

Думаю, зараз Ф'юрі є андердогом бою з Усиком», - сказав Кріс.

28 жовтня в Саудівській Аравії відбувся 10-раундовий бій Тайсона Ф'юрі проти ексчемпіона UFC Франсіса Нганну. Ф'юрі здобув важку перемогу за очками роздільним рішенням суддів (95-94 Нганну, 96-93 Ф'юрі, 95-94 Ф'юрі).

Володимир Клепач Джерело: Boxing Scene
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 09:39 2

Кирило Фесюн залишить «Колос»