Журналіст: «Гранада та Реал стануть для Яремчука перевіркою»

Вісенте Фустер – про шанси проявити себе для Романа Яремчука

Відомий іспанський журналіст Вісенте Фустер вважає, що травма Уго Дуро може стати шансом проявити себе для українського форварда іспанської «Валенсії» Романа Яремчука.

«Час Яремчука у «Валенсії» настав. Гравець збірної України буде відповідальним за голи команди Барахи після того, як стало відомо про ступінь травми Уго Дуро, який пошкодив ключицю і повернеться лише після міжнародної паузи листопаду. «Логроньєс» у Кубку Іспанії, «Гранада» та «Реал» стануть для Яремчука перевіркою і дадуть змогу здобути довіру тренерського штабу. Яремчук прибув в останній день трансферного вікна і результативний старт Уго Дуро змусив його сидіти на лаві запасних, чекаючи свого моменту.

Проте Роман не надав достатніх аргументів, коли Бараха надав йому можливість вийти у старті у матчах із «Бетісом» та «Мальоркою». Тепер Бараха змушений звернутись до Яремчука, щоб той очолив атаку. Українець не зміг забити у своїх перших матчах за «Валенсію», а його гол у ворота «Кадіса» не зарахували через офсайд», - повідомив Фустер.

В найближчому матчі, в четвер, 2 листопада, «Валенсія» зіграє матч 1/64 фіналу Кубка Іспанії проти «Логроньєса». Зустріч розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Олександр Шарадкін Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 07:44 4

Український боксер став перший абсолютним чемпіоном хевівейту з часів Льюїса

Коментарі