Промоутер ДЖОШУА: «Ми вже ведемо переговори про бій із Нганну»

Едді Хірн упевнений, що поєдинок із Франсісом буде цікавий глядачам

Промоутер Едді Хірн з компанії Matchroom заявив, що він уже все підготував для того, щоб ексчемпіон світу Ентоні Джошуа (26-3, 23 KO) у наступному бою бився проти ексчемпіона UFC Франсіса Нганну.

«Тепер, коли Франсіс Нганну переміг Тайсона Ф'юрі, я готовий до цього. Я не розмовляв з Ей Джеєм - він може сказати: «Я хочу битися з Вайлдером, я хочу зробити це», але... Я вже поговорив із кількома людьми в Саудівській Аравії.

Я думаю, що бій Ф'юрі - Усик стане провальним, але якщо є контракт - а бої за абсолютне чемпіонство завжди хороші - знову ж таки, я повинен поговорити з босом, але мені подобається Джошуа - Нганну. Для мене легко організувати такий поєдинок.

Ви повинні поважати Франсіса. Він щойно переміг Тайсона Ф'юрі. Суддівське рішення мало бути на його користь», - сказав Хірн.

28 жовтня в Саудівській Аравії відбувся 10-раундовий бій Тайсона Ф'юрі проти ексчемпіона UFC Франсіса Нганну. Ф'юрі здобув важку перемогу за очками роздільним рішенням суддів (95-94 Нганну, 96-93 Ф'юрі, 95-94 Ф'юрі).

Володимир Клепач Джерело: Boxing Social
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 13:46 6

В Ер-Ріяді зібралося багато відомих боксерів

Коментарі