ФОТО. Президент Шахтаря Рінат Ахметов зустрівся з Маріно Пушичем

Президент клубу привітав боснійського наставника з призначенням

29 жовтня в Києві відбулася зустріч президента ФК «Шахтар» Ріната Ахметова з новим головним тренером команди Маріно Пушичем.

Президент клубу привітав боснійського наставника з призначенням і подарував символічну футболку «гірників» з номером 38. Нагадаємо, Пушич став саме 38-м за ліком головним тренером в історії «Шахтаря».

Під час зустрічі, на якій також були присутні спортивний директор клубу Даріо Срна та асистент головного тренера Маріо Станич, відбулася детальна і конструктивна розмова щодо сьогодення команди й бачення її розвитку в майбутньому. Рінат Ахметов подякував наставнику і його штабу за те, що в такий важкий для країни, українського футболу та клубу час вони ухвалили сміливе рішення приїхати до України.

- Я дуже вам вдячний, що сьогодні ви тут, що вами керував не страх перед приїздом в Україну, а величезне бажання зробити українську команду сильнішою, зробити все, щоб радувати українських уболівальників, уболівальників донецького «Шахтаря» красивою, яскравою атакувальною грою, - звернувся Рінат Ахметов до Маріно Пушича.

Насамкінець президент побажав новому головному тренеру успіхів - зокрема, у найближчих матчах «Шахтаря» в Кубку України, чемпіонаті та Лізі чемпіонів.

Раніше, донецький «Шахтар» повідомив про те, що новим головним тренером команди став боснійський фахівець Маріно Пушич.

Дмитро Олійник Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 16:38 0

Дивіться найцікавіші моменти матчу 29-го туру УПЛ

Коментарі