Євген ПАСТУХ: «Рух був кращим за суперника»

Півзахисник «Руха» U-19 прокоментував перемогу над «Сараєво»

Півзахисник «Руха» U-19 Євген Пастух прокоментував перемогу над однолітками з «Сараєво» (3:1, 4:2 за сумою двох матчів) у поєдинку Юнацької ліги УЄФА:

«Андрій Кітела був дискваліфікований, тож капітаном на матч із «Сараєво» вибрали мене. Я відчував дуже велику відповідальність, але думаю, що впорався із нею. Після пропущеного голу ніхто не засмутився, ми підтримали один одного і розуміли, що треба переломити хід матчу і нам це під силу.

«Рух» був кращим за суперника, нам вдалось створити більше, ніж «Сараєво». Але були й помилки, над якими потрібно попрацювати, аби не допустити їх у наступних матчах. В епізоді із третім голом команда добре втекла у контратаку. Олег Федор прийняв м'яч, взяв на себе ініціативу і віддав пас мені під удар - залишалось лише завершити епізод забитим голом. Я зблизився із голкіпером і вирішив перекинути його.

Далі на нас чекають матчі із «Мідтьюлландом». Це дуже хороша команда з чудовою академією, однією з найкращих у Данії. Скандинавські футболісти славляться своєю фізичною готовністю, тож це будуть цікаві ігри».

Тепер львів'яни будуть боротися за вихід у плей-оф Юнацької ліги УЄФА. 8 та 29 листопада команда зіграє з датським «Мідтьюлландом».

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 11:04 6

Лондонський клуб націлився на Артема Довбика