Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Луческу? Коли тренер говорить про суддівство – це дивно»

Відомий тренер – про проблеми «Динамо» Київ

Відомий український тренер та екс-гравець «Динамо» Київ Сергій Ковалець поділився своєю думкою з приводу ігрових проблем команди Мірчі Луческу:

- Сергію Івановичу, «Динамо» зазнало другої поразки поспіль...
- «Дніпро-1» дуже добре підготувався до матчу з точки зору тактики, самовіддачі. Гості зіграли надійно в захисті, використавши схему з п'ятьма захисниками, добре відкривалися, вибігали в атаку. Перемогу команди Юрія Максимова вважаю заслуженою.

- Після гри Мірча Луческу заговорив про велику кількість молоді в команді. До цього румунський фахівець скаржився на важкі переїзди під час кваліфікації Ліги конференцій. Але кияни вибули з єврокубків і завершили боротьбу в Кубку країни.
- Можна говорити про фактор молоді, але це динамівська молодь, яка демонструє велике бажання грати у футбол. Що не виходить? На це питання має відповісти тренерський штаб.

- Також Луческу традиційно порушує тему суддівства - необ'єктивного, на його погляд.
- Пам'ятаю, після програного домашнього матчу «Інгульцю» головний тренер «біло-синіх» також скаржився на арбітрів, синхронно з ним заговорили й гравці - начебто в поразці винні арбітри. Хлопці, рідні, де «Динамо», а де - «Інгулець»?!

Тему арбітражу нещодавно порушували президенти клубів. Так, існують проблеми, але коли про суддівство говорить головний тренер - для мене це дивно. Працюючи з різними клубами, у своєму тренерському штабі забороняв обговорювати подібні питання, виносити його в ЗМІ.

- Чому?
- Проблеми, якщо вони виникають, потрібно шукати в собі. Найлегше звинуватити когось, перенести на нього відповідальність. Але це помилкова поведінка, яка не допоможе виправити ситуацію, розв'язати проблеми в грі.

Олег Дідух Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 05:51 0

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі