Де дивитись UFC 294: Махачев – Волкановськи, Усман – Чімаєв

Увечері 21 жовтня в Абу-Дабі пройде турнір UFC 294

Увечері 21 жовтня в Абу-Дабі (ОАЕ) пройде турнір зі змішаних єдиноборств UFC 294.

Всі найяскравіші моменти бою доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

У головному бою зустрінуться рашист-дондонівець Іслам Махачев (24-1) та Александер Волкановськи із Австралії (26-2). Це буде бій-реванш.

На UFC 284 у лютому Волкановськи програв цьому ж супернику рішенням суддів і втратив титул UFC у легкій вазі, і тепер намагатиметься повернути собі пояс назад. Також австралієць володіє титулом у найлегшій вазі. За 10 днів до бою Алекс замінив бразильця Шарля Олівейра, який знявся з мейн-евенту через травму.

У співголовному бою зустрінуться екс-чемпіон напівсереднього дивізіону Камару Усман із Нігерії (20-3) та шведський рашкован Хамзат Чімаєв (12-0).

Колишній претендент на пояс Пауло Коста із Бразилії знявся з поєдинку за два тижні до бою через травму ліктя, і Камару Усман погодився вийти на бій на короткому повідомленні. Поєдинок носитиме статус елімінатора до бою за чемпіонський пояс у середній вазі, яким володіє англієць Леон Едвардс.

Попередні бої стартують о 17:00, основний кард заплановано на 21:00, а головний бій турніру розпочнеться близько 23:00 за київським часом.

У прямому ефірі турнір покажуть ESPN та UFC TV. В Україні телеправами володіє Setanta Sports. Усі новини про турнір будуть доступні оперативно на Sport.ua.

Файткард UFC 294

Основний кард

Попередній кард

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 травня 2024, 00:03 22

«Рома» не зуміла втримати перемогу та перервати неймовірну серію німецької команди

Коментарі